Nabeschouwing Auxerre - Grenoble Foot 38 (2-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 26 september 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Auxerre het zaterdag 26 september 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Grenoble Foot 38.

Via de Auxerre - Grenoble Foot 38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Grenoble Foot 38 (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Grenoble Foot 38 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Auxerre. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Jelen in de 21e minuut, waardoor Auxerre met een man minder kwam te staan. In de 21e minuut moest D. Jemmali van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Grenoble Foot 38 verder met een speler minder. B. Pedretti dacht na 64 minuten te scoren voor Auxerre, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Auxerre via C. Hengbart, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Auxerre - Grenoble Foot 38
2
0
LIVE Auxerre - Grenoble Foot 38 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Grenoble Foot 38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Rode kaart Auxerre Rode kaart voor I. Jelen Auxerre
21' Rode kaart Grenoble Foot 38 Rode kaart voor D. Jemmali Grenoble Foot 38
44' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor J. Mainfroi Grenoble Foot 38
45' Wissel Auxerre Wissel D. Oliech voor A. Capoue Auxerre
64' Doelpunt Auxerre Doelpunt B. Pedretti Auxerre
70' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel P. Boya voor N. Akrour Grenoble Foot 38
75' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel D. Matsui voor M. Robin Grenoble Foot 38
84' Doelpunt Auxerre Doelpunt C. Hengbart Auxerre
87' Wissel Auxerre Wissel K. Lejeune voor D. Niculae Auxerre
87' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel D. Sauget voor L. Batlles Grenoble Foot 38
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Grenoble Foot 38
Opstellingen Auxerre - Grenoble Foot 38

Voorbeschouwing Auxerre - Grenoble Foot 38

Auxerre en Grenoble Foot 38 treffen elkaar in de 32e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Grenoble Foot 38 in de Ligue 1 vond plaats op 13 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Auxerre. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Auxerre favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Grenoble Foot 38 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.