Nabeschouwing Boulogne - Nancy (1-2) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 31 oktober 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Boulogne het zaterdag 31 oktober 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nancy.

Via de Boulogne - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boulogne - Nancy (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Boulogne en Nancy is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nancy. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Dia. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Boulogne dat via A. Cuvillier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut moest Nancy verder met een man minder nadat J. Loties een rode kaart had gekregen. Het lukte Boulogne in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 82e minuut scoorde Nancy via Y. Hadji, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Boulogne - Nancy
1
2
LIVE Boulogne - Nancy 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boulogne - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Nancy Doelpunt I. Dia met assist van J. Loties Nancy
16' Doelpunt Boulogne Doelpunt A. Cuvillier met assist van A. Lecointe Boulogne
34' Gele kaart Nancy Gele kaart voor D. Bakar Nancy
59' Wissel Nancy Wissel P. Aloo Efoulou voor D. Bakar Nancy
64' Wissel Boulogne Wissel F. Robert voor M. Moussilou Boulogne
68' Wissel Boulogne Wissel Z. Toure voor F. Da Rocha Boulogne
75' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor B. Dembélé Boulogne
77' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor F. Robert Boulogne
78' Rode kaart Nancy Rode kaart voor J. Loties Nancy
81' Wissel Boulogne Wissel L. Agouazi voor G. Ducatel Boulogne
82' Doelpunt Nancy Doelpunt Y. Hadji met assist van R. Lemaître Nancy
89' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor Y. Lachor Boulogne
90' Wissel Nancy Wissel J. Sami voor I. Dia Nancy