Nabeschouwing Lens - Boulogne (3-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 10 april 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Lens het zaterdag 10 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boulogne.

Via de Lens - Boulogne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Boulogne (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Boulogne is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Lens op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Maoulida. Helaas voor Lens werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Lens dat via T. Maoulida dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Maoulida dacht na 66 minuten te scoren voor Lens, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lens - Boulogne
3
0
LIVE Lens - Boulogne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Boulogne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Wissel Lens Wissel Eduardo voor I. Jomâa Lens
12' Gele kaart Lens Gele kaart voor H. Bedimo Lens
33' Doelpunt Lens Doelpunt T. Maoulida met assist van S. Roudet Lens
40' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor L. Agouazi Boulogne
49' Doelpunt Lens Doelpunt T. Maoulida Lens
66' Doelpunt Lens Doelpunt T. Maoulida met assist van É. Chelle Lens
68' Wissel Boulogne Wissel O. Karuru voor L. Agouazi Boulogne
70' Wissel Boulogne Wissel M. Moussilou voor M. Yatabaré Boulogne
82' Wissel Lens Wissel N. Kovacevic voor A. Hermach Lens
85' Wissel Lens Wissel K. Akalé voor T. Maoulida Lens
85' Wissel Boulogne Wissel F. Da Rocha voor H. Bellaïd Boulogne
90' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor O. Kapo Boulogne
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Boulogne
Opstellingen Lens - Boulogne

Voorbeschouwing Lens - Boulogne

Lens en Boulogne treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Boulogne in de Ligue 1 vond plaats op 6 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boulogne. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Boulogne favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lens. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.