Nabeschouwing Lille - Auxerre (1-2) || Ligue 1 2009/2010

Zondag 28 februari 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Lille het zondag 28 februari 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Auxerre.

Via de Lille - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Auxerre (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Auxerre is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Auxerre. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Auxerre op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Contout. Helaas voor Auxerre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het LOSC Lille dat via E. Hazard dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Contout dacht na 72 minuten te scoren voor Auxerre, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Auxerre
1
2
LIVE Lille - Auxerre 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor A. Capoue Auxerre
19' Doelpunt Auxerre Doelpunt R. Contout met assist van B. Pedretti Auxerre
29' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor S. Grichting Auxerre
34' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt E. Hazard LOSC Lille
36' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor A. Chedjou LOSC Lille
53' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ricardo Costa LOSC Lille
53' Wissel Auxerre Wissel V. Birsa voor A. Capoue Auxerre
59' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor J. Mignot Auxerre
62' Wissel Auxerre Wissel J. Berthod voor S. Grichting Auxerre
63' Wissel LOSC Lille Wissel P. Aubameyang voor L. Obraniak LOSC Lille
70' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor J. Berthod Auxerre
72' Doelpunt Auxerre Doelpunt R. Contout Auxerre
73' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor D. Ndinga Auxerre
79' Wissel LOSC Lille Wissel L. Touré voor A. Chedjou LOSC Lille
80' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor A. Rami LOSC Lille
86' Wissel Auxerre Wissel J. Quercia voor R. Contout Auxerre
87' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor D. Oliech Auxerre
87' Wissel LOSC Lille Wissel Emerson voor F. Balmont LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Auxerre
Opstellingen Lille - Auxerre

Voorbeschouwing Lille - Auxerre

Lille en Auxerre treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Auxerre in de Ligue 1 vond plaats op 25 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Auxerre. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Auxerre favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lille. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.