Nabeschouwing Lorient - Montpellier (2-2) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 15 augustus 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Lorient het zaterdag 15 augustus 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier.

Via de Lorient - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Montpellier (2-2)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Lorient en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 60e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Costa. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Montpellier dat via E. Spahic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Gameiro dacht na 68 minuten te scoren voor Lorient, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Lorient via L. Koscielny, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lorient - Montpellier
2
2
LIVE Lorient - Montpellier 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Yanga-Mbiwa Montpellier
33' Wissel Lorient Wissel J. Fanchone voor Y. Jouffre Lorient
53' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor E. Spahic Montpellier
60' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Costa met assist van K. Ait Fana Montpellier
67' Doelpunt Montpellier Doelpunt E. Spahic met assist van S. Camara Montpellier
67' Wissel Montpellier Wissel Y. Belhanda voor J. Marveaux Montpellier
68' Doelpunt Lorient Doelpunt K. Gameiro met assist van M. Vahirua Lorient
69' Wissel Lorient Wissel A. Le Lan voor A. Mvuemba Lorient
75' Gele kaart Lorient Gele kaart voor S. Marchal Lorient
76' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor K. Ait Fana Montpellier
77' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor J. Fanchone Lorient
83' Wissel Montpellier Wissel A. El Kaoutari voor X. Collin Montpellier
87' Wissel Montpellier Wissel G. Lacombe voor K. Ait Fana Montpellier
90' Doelpunt Lorient Doelpunt L. Koscielny met assist van O. Monterrubio Lorient