Nabeschouwing Monaco - Le Mans (1-1) || Ligue 1 2009/2010

Dinsdag 27 april 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Monaco het dinsdag 27 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Monaco - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Le Mans (1-1)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Monaco en Le Mans geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 9e minuut dacht Le Mans op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Dossevi. Helaas voor Le Mans werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Monaco dat via M. Maazou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Le Mans
1
1
LIVE Monaco - Le Mans 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Dossevi met assist van S. Bouhours Le Mans
21' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Alonso Monaco
26' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor S. Bouhours Le Mans
28' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor Géder Le Mans
35' Wissel Monaco Wissel M. Maazou voor Chu-Young Park Monaco
48' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Maazou met assist van J. Pino Monaco
55' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor R. Lamah Le Mans
57' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor M. Maïga Le Mans
63' Wissel Monaco Wissel M. Coutadeur voor A. Alonso Monaco
65' Wissel Le Mans Wissel F. Cisse voor T. Helstad Le Mans
72' Wissel Le Mans Wissel S. Corchia voor M. Dossevi Le Mans
78' Wissel Monaco Wissel Y. Sagbo voor J. Pino Monaco
82' Wissel Le Mans Wissel L. Baal voor R. Lamah Le Mans
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Le Mans
Opstellingen Monaco - Le Mans

Voorbeschouwing Monaco - Le Mans

Monaco en Le Mans treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Le Mans in de Ligue 1 vond plaats op 23 december 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Le Mans slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.