Nabeschouwing Monaco - Sochaux (2-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 16 januari 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Monaco het zaterdag 16 januari 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sochaux.

Via de Monaco - Sochaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Sochaux (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Sochaux is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 84e minuut dacht Monaco op voorsprong te komen via een doelpunt van Nenê. Helaas voor Monaco werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Monaco dat via Nenê dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Sochaux
2
0
LIVE Monaco - Sochaux 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Sochaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor M. Martin Sochaux
39' Gele kaart Monaco Gele kaart voor H. Lukman Monaco
44' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor J. Brechet Sochaux
44' Gele kaart Sochaux Gele kaart voor B. Gavanon Sochaux
58' Wissel Monaco Wissel E. Gudjohnsen voor H. Lukman Monaco
77' Wissel Monaco Wissel Y. Sagbo voor A. Alonso Monaco
77' Wissel Sochaux Wissel V. Sverkos voor S. Privat Sochaux
78' Wissel Sochaux Wissel E. Butin voor R. Boudebouz Sochaux
84' Doelpunt Monaco Doelpunt Nenê met assist van Eduardo Costa Monaco
90' Doelpunt Monaco Doelpunt Nenê met assist van Y. Sagbo Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Sochaux
Opstellingen Monaco - Sochaux

Voorbeschouwing Monaco - Sochaux

Monaco en Sochaux treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Sochaux in de Ligue 1 vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochaux. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Monaco als Sochaux wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.