Nabeschouwing Montpellier - Nice (1-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 16 januari 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Montpellier het zaterdag 16 januari 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice.

Via de Montpellier - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Nice (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Nice is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 58e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Camara. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Nice
1
0
LIVE Montpellier - Nice 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Nice Gele kaart voor D. Digard Nice
32' Gele kaart Nice Gele kaart voor G. Paisley Nice
35' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor V. Montaño Montpellier
58' Doelpunt Montpellier Doelpunt S. Camara Montpellier
69' Gele kaart Nice Gele kaart voor J. Sablé Nice
74' Wissel Nice Wissel A. Cantareil voor L. Mabiala Nice
76' Gele kaart Nice Gele kaart voor R. Civelli Nice
78' Wissel Montpellier Wissel G. Dernis voor K. Ait Fana Montpellier
83' Wissel Nice Wissel A. Quansah voor D. Digard Nice
87' Wissel Montpellier Wissel J. Saihi voor V. Montaño Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Nice
Opstellingen Montpellier - Nice

Voorbeschouwing Montpellier - Nice

Montpellier en Nice treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Nice slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.