Nabeschouwing Montpellier - Toulouse (1-1) || Ligue 1 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Montpellier het zondag 18 april 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse.

Via de Montpellier - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Toulouse (1-1)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Montpellier en Toulouse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 32e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Costa. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Toulouse dat via C. Kazim-Richards dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Toulouse
1
1
LIVE Montpellier - Toulouse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor A. Ebondo Toulouse
26' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Costa Montpellier
32' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Costa met assist van Y. Belhanda Montpellier
34' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Paulo Machado Toulouse
39' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor R. Pitau Montpellier
44' Wissel Toulouse Wissel E. Capoue voor D. Congré Toulouse
45' Wissel Montpellier Wissel G. Lacombe voor K. Ait Fana Montpellier
80' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor G. Lacombe Montpellier
81' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Yanga-Mbiwa Montpellier
84' Wissel Toulouse Wissel A. Regattin voor M. Berson Toulouse
85' Wissel Montpellier Wissel B. Koita voor J. Saihi Montpellier
86' Wissel Montpellier Wissel X. Collin voor G. Bocaly Montpellier
90' Doelpunt Toulouse Doelpunt C. Kazim-Richards met assist van A. Regattin Toulouse
90' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. Kazim-Richards Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Toulouse
Opstellingen Montpellier - Toulouse

Voorbeschouwing Montpellier - Toulouse

Montpellier en Toulouse treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 13 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.