Nabeschouwing Nancy - Lorient (1-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 30 januari 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Nancy het zaterdag 30 januari 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Nancy - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nancy - Lorient (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nancy en Lorient is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nancy. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Hadji. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nancy - Lorient
1
0
LIVE Nancy - Lorient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nancy - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Nancy Gele kaart voor A. NDiaye Nancy
40' Doelpunt Nancy Doelpunt Y. Hadji met assist van J. Feret Nancy
60' Wissel Lorient Wissel O. Monterrubio voor M. Vahirua Lorient
63' Gele kaart Nancy Gele kaart voor M. Chrétien Nancy
70' Wissel Nancy Wissel B. Traoré voor C. Malonga Ntsayi Nancy
73' Wissel Lorient Wissel J. Sakuwaha voor J. Fanchone Lorient
81' Wissel Nancy Wissel D. Bakar voor I. Dia Nancy
90' Wissel Nancy Wissel D. Macaluso voor A. NDiaye Nancy
Video hoogtepunten en samenvatting Nancy - Lorient
Opstellingen Nancy - Lorient

Voorbeschouwing Nancy - Lorient

Nancy en Lorient treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Nancy en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 19 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lorient favoriet. 4 keer wist de ploeg van Nancy te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nancy. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.