Nabeschouwing Nice - Boulogne (2-2) || Ligue 1 2009/2010

Woensdag 23 december 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Nice het woensdag 23 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boulogne.

Via de Nice - Boulogne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Boulogne (2-2)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Nice en Boulogne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 59e minuut dacht Boulogne op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Perrinelle. Helaas voor Boulogne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Nice dat via M. Poté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Blayac dacht na 73 minuten te scoren voor Boulogne, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Nice via M. Poté, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nice - Boulogne
2
2
LIVE Nice - Boulogne 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Boulogne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor D. Perrinelle Boulogne
25' Gele kaart Nice Gele kaart voor G. Cid Nice
51' Wissel Nice Wissel A. Cantareil voor I. Gacé Nice
56' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Mounier Nice
59' Doelpunt Boulogne Doelpunt D. Perrinelle met assist van A. Cuvillier Boulogne
64' Wissel Nice Wissel M. Poté voor J. Sablé Nice
67' Doelpunt Nice Doelpunt M. Poté met assist van A. Cantareil Nice
73' Doelpunt Boulogne Doelpunt J. Blayac met assist van Y. Lachor Boulogne
75' Wissel Boulogne Wissel F. Robert voor J. Blayac Boulogne
80' Wissel Nice Wissel E. Mouloungui voor C. Ben Saada Nice
86' Doelpunt Nice Doelpunt M. Poté Nice
90' Wissel Boulogne Wissel G. Ducatel voor F. Da Rocha Boulogne
90' Wissel Boulogne Wissel J. Ramare voor O. Karuru Boulogne