Nabeschouwing Olympique Lyon - PSG (2-1) || Ligue 1 2009/2010

Zondag 31 januari 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Olympique Lyon het zondag 31 januari 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Olympique Lyon - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - PSG (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en PSG is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Erdinç. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut moest M. Sakho van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Paris Saint Germain verder met een speler minder. B. Gomis dacht na 77 minuten te scoren voor Olympique Lyonnais, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Olympique Lyonnais via Cris, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - PSG
2
1
LIVE Olympique Lyon - PSG 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor S. Armand Paris Saint Germain
10' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Erdinç met assist van S. Sessègnon Paris Saint Germain
54' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Giuly Paris Saint Germain
61' Rode kaart Paris Saint Germain Rode kaart voor M. Sakho Paris Saint Germain
64' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Jallet voor L. Giuly Paris Saint Germain
65' Wissel Olympique Lyonnais Wissel C. Delgado voor M. Pjanic Olympique Lyonnais
73' Wissel Paris Saint Germain Wissel Y. Sankhare voor M. Erdinç Paris Saint Germain
77' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Gomis Olympique Lyonnais
78' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Michel Bastos voor A. Cissokho Olympique Lyonnais
81' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Cris met assist van L. López Olympique Lyonnais
86' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Luyindula voor J. Clément Paris Saint Germain
90' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Makoun voor B. Gomis Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - PSG
Opstellingen Olympique Lyon - PSG

Voorbeschouwing Olympique Lyon - PSG

Olympique Lyon en PSG treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 20 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl PSG slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.