Nabeschouwing Olympique Marseille - Lorient (1-1) || Ligue 1 2009/2010

Zondag 7 maart 2010 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Olympique Marseille het zondag 7 maart 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Olympique Marseille - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Lorient (1-1)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Olympique Marseille en Lorient geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 43e minuut dacht Olympique Marseille op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Niang. Helaas voor Olympique Marseille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Lorient dat via L. Koscielny dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Marseille - Lorient
1
1
LIVE Olympique Marseille - Lorient 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Lorient Gele kaart voor G. Bourillon Lorient
43' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt M. Niang met assist van L. Bonnart Olympique Marseille
58' Wissel Lorient Wissel S. Dubarbier voor P. Ducasse Lorient
61' Wissel Olympique Marseille Wissel Brandão voor M. Niang Olympique Marseille
64' Doelpunt Lorient Doelpunt L. Koscielny Lorient
66' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Morel Lorient
73' Wissel Lorient Wissel J. Fanchone voor M. Vahirua Lorient
76' Gele kaart Lorient Gele kaart voor S. Diarra Lorient
78' Wissel Olympique Marseille Wissel B. Koné voor M. Valbuena Olympique Marseille
83' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor H. Ben Arfa Olympique Marseille
83' Gele kaart Lorient Gele kaart voor F. Sosa Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Lorient
Opstellingen Olympique Marseille - Lorient

Voorbeschouwing Olympique Marseille - Lorient

Olympique Marseille en Lorient treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 16 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Olympique Marseille als Lorient wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.