Nabeschouwing Sochaux - Lens (1-2) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 7 november 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Sochaux het zaterdag 7 november 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens.

Via de Sochaux - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochaux - Lens (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Sochaux en Lens is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht Lens op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Sartre. Helaas voor Lens werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Lens dat via R. Boukari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Privat dacht na 90 minuten te scoren voor Sochaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sochaux - Lens
1
2
LIVE Sochaux - Lens 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochaux - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Lens Doelpunt R. Sartre met assist van S. Roudet Lens
48' Wissel Sochaux Wissel V. Nogueira voor B. Jokic Sochaux
62' Wissel Lens Wissel R. Boukari voor K. Akalé Lens
66' Wissel Sochaux Wissel S. Privat voor R. Boudebouz Sochaux
82' Wissel Lens Wissel I. Jomâa voor Eduardo Lens
83' Wissel Sochaux Wissel B. Gavanon voor M. Martin Sochaux
85' Doelpunt Lens Doelpunt R. Boukari met assist van S. Roudet Lens
89' Wissel Lens Wissel S. Sow voor S. Roudet Lens
90' Doelpunt Sochaux Doelpunt S. Privat met assist van J. Faty Sochaux
Video hoogtepunten en samenvatting Sochaux - Lens
Opstellingen Sochaux - Lens

Voorbeschouwing Sochaux - Lens

Sochaux en Lens treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sochaux en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 19 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sochaux te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sochaux. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.