Nabeschouwing Sochaux - Rennes (2-0) || Ligue 1 2009/2010

Woensdag 23 december 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Sochaux het woensdag 23 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rennes.

Via de Sochaux - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochaux - Rennes (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Sochaux en Rennes is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sochaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Gyan in de 12e minuut, waardoor Rennes met een man minder kwam te staan. In de 44e minuut was het Sochaux dat via S. Dalmat dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Butin dacht na 61 minuten te scoren voor Sochaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sochaux - Rennes
2
0
LIVE Sochaux - Rennes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochaux - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Rode kaart Rennes Rode kaart voor A. Gyan Rennes
16' Gele kaart Rennes Gele kaart voor I. Bangoura Rennes
27' Wissel Rennes Wissel J. Briand voor I. Bangoura Rennes
33' Wissel Sochaux Wissel F. Duplus voor D. Perquis Sochaux
44' Doelpunt Sochaux Doelpunt S. Dalmat Sochaux
44' Gele kaart Rennes Gele kaart voor N. Douchez Rennes
59' Gele kaart Rennes Gele kaart voor K. Mangane Rennes
61' Doelpunt Sochaux Doelpunt E. Butin met assist van M. Martin Sochaux
61' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Y. MVila Rennes
65' Wissel Rennes Wissel M. Sow voor J. Leroy Rennes
73' Wissel Sochaux Wissel V. Nogueira voor E. Butin Sochaux
90' Wissel Sochaux Wissel Carlão voor S. Dalmat Sochaux
Video hoogtepunten en samenvatting Sochaux - Rennes
Opstellingen Sochaux - Rennes

Voorbeschouwing Sochaux - Rennes

Sochaux en Rennes treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sochaux en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 5 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochaux. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sochaux als Rennes wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.