Nabeschouwing Valenciennes - Lorient (0-0) || Ligue 1 2009/2010

Zondag 2 mei 2010 - 17:00 uur



In de Ligue 1 2009/2010 neemt Valenciennes het zondag 2 mei 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lorient.

Via de Valenciennes - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Lorient (0-0)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Valenciennes en Lorient geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Lorient
LIVE Valenciennes - Lorient 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Wissel Lorient Wissel Y. Jouffre voor M. Amalfitano Lorient
46' Wissel Lorient Wissel B. Genton voor F. Sosa Lorient
51' Wissel Valenciennes Wissel D. Baldé voor D. Ducourtioux Valenciennes
57' Wissel Valenciennes Wissel J. Saez voor R. Cohade Valenciennes
69' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor M. Bisevac Valenciennes
73' Wissel Valenciennes Wissel M. Samassa voor F. Ben Khalfallah Valenciennes
83' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor G. Danic Valenciennes
90' Wissel Lorient Wissel Y. Mansouri voor M. Vahirua Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Lorient
Opstellingen Valenciennes - Lorient

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valenciennes - Lorient

Valenciennes en Lorient treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 23 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Valenciennes favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lorient slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valenciennes 3
Winst Lorient 2
Gelijkspel 2
Totaal 7
Tags
Valenciennes - Lorient Opstelling Valenciennes Opstelling Lorient Live Valenciennes - Lorient Live Valenciennes - Lorient kijken Valenciennes - Lorient kijken Live Valenciennes - Lorient stream Valenciennes - Lorient Fox Sports Nabeschouwing Valenciennes - Lorient Uitslag Valenciennes - Lorient Statistieken Valenciennes - Lorient Ligue 1 2009/2010 Valenciennes - Lorient wedden Valenciennes - Lorient gokken Valenciennes - Lorient Unibet