Nabeschouwing Norwich City - West Ham United (0-4) || Premier League 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zondag 8 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - West Ham United (0-4)

Het Premier League duel tussen Norwich City en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 0-4 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Benrahma, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Antonio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van West Ham United, waarmee S. Benrahma zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

M. Lanzini zette West Ham United even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Robert Jones toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor West Ham United.

LIVE Norwich City - West Ham United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma met assist van J. Bowen West Ham United 0-1
25' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor J. Bowen West Ham United
30' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio West Ham United 0-2
48' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma met assist van J. Bowen West Ham United 0-3
46' Wissel Norwich City Wissel T. Springett voor M. Rashica Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel L. Rupp voor P. Lees Melou Norwich City
46' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor M. Antonio West Ham United
47' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Byram Afgekeurd doelpunt vanwege hands S. Byram Norwich City
61' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Williams Norwich City
65' Penalty West Ham United Penalty M. Lanzini West Ham United 0-4
67' Wissel West Ham United Wissel M. Noble voor C. Dawson West Ham United
71' Wissel Norwich City Wissel P. Placheta voor K. Dowell Norwich City
76' Wissel West Ham United Wissel N. Vlasic voor S. Benrahma West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - West Ham United
Opstellingen Norwich City - West Ham United
De opstellingen van Norwich City en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.