Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion (0-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Brentford het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Brighton & Hove Albion (0-1)

Het Premier League duel tussen Brentford en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door L. Trossard, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Brighton & Hove Albion de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Brentford - Brighton & Hove Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Canos Brentford
17' Gele kaart Brentford Gele kaart voor B. Mbeumo Brentford
37' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Moder voor A. Webster Brighton & Hove Albion
55' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor J. Veltman Brighton & Hove Albion
57' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor S. Duffy Brighton & Hove Albion
61' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor S. Canos Brentford
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mac Allister voor D. Welbeck Brighton & Hove Albion
68' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor V. Janelt Brentford
74' Gele kaart Brentford Gele kaart voor K. Ajer Brentford
75' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor S. Baptiste Brentford
82' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor M. Cucurella Brighton & Hove Albion
90' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Trossard met assist van A. Mac Allister Brighton & Hove Albion 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Brentford - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Brentford en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.