Nabeschouwing Chelsea - Norwich City (7-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 13:30 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Chelsea het zaterdag 23 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Norwich City (7-0)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 7-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Mount, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hudson-Odoi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee R. James zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Chelsea geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van B. Chilwell. In de 62e werkte M. J. Aarons de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan. Na 65 minuten kon B. Gibson van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Norwich City het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel in de 85e minuut opnieuw een doelpunt. Het was M. Mount van Chelsea die de score op 6-0 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Mount van Chelsea die daarmee in de 91e minuut de eindstand bepaalde: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Chelsea, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Norwich City
Goals
7
0
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
23
3
Schoten op doel
13
1
Aanvallen
132
68
Gevaarlijke aanvallen
77
10
Passes
615
365
Overtredingen
16
14
Buitenspel
1
0
Corners
5
0
Wissels
3
3
LIVE Chelsea - Norwich City 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Mount met assist van Jorginho Chelsea 1-0
18' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van M. Kovacic Chelsea 2-0
42' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. James met assist van M. Mount Chelsea 3-0
45' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor P. Lees Melou Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel M. Rashica voor P. Lees Melou Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel B. Williams voor D. Giannoulis Norwich City
55' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Gibson Norwich City
57' Doelpunt Chelsea Doelpunt B. Chilwell met assist van M. Kovacic Chelsea 4-0
62' Eigen doelpunt Chelsea Eigen doelpunt M. J. Aarons Chelsea 5-0
64' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor Jorginho Chelsea
65' Tweede gele kaart Norwich City Tweede gele kaart voor B. Gibson Norwich City
69' Wissel Norwich City Wissel A. Omobamidele voor J. Sargent Norwich City
70' Wissel Chelsea Wissel H. Ziyech voor C. Hudson-Odoi Chelsea
70' Wissel Chelsea Wissel R. Barkley voor K. Havertz Chelsea
83' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Normann Norwich City
85' Penalty Chelsea Penalty M. Mount Chelsea 6-0
91' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Mount met assist van R. Loftus-Cheek Chelsea 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Norwich City
Opstellingen Chelsea - Norwich City
De opstellingen van Chelsea en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Daniel Farke
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
28 Angus Gunn K
44 Andrew Omobamidele V
21 Brandon Williams V
17 Milot Rashica M
7 Lukas Rupp M
10 Kieran Dowell M
19 Jakob Lungi Sørensen M
18 Christos Tzolis A
35 Adam Uche Idah A
Voorbeschouwing Chelsea - Norwich City

Chelsea en Norwich City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Norwich City in de Premier League vond plaats op 14 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 8
Winst Norwich City 0
Gelijkspel 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 1e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chelsea - Norwich City Opstelling Chelsea Opstelling Norwich City Live Chelsea - Norwich City Live Chelsea - Norwich City kijken Chelsea - Norwich City kijken Live Chelsea - Norwich City stream Chelsea - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Norwich City Uitslag Chelsea - Norwich City Statistieken Chelsea - Norwich City Premier League 2021/2022 Chelsea - Norwich City wedden Chelsea - Norwich City gokken Chelsea - Norwich City Unibet