Nabeschouwing Leeds United - Tottenham Hotspur (0-4) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 13:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Leeds United het zaterdag 26 februari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Tottenham Hotspur (0-4)

Het Premier League duel tussen Leeds United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-4 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Doherty, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Kulusevski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee H. Kane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Tottenham Hotspur in de 85e minuut, nadat Son Heung-Min de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Leeds United - Tottenham Hotspur 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt M. Doherty met assist van R. Sessegnon Tottenham Hotspur 0-1
15' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Kulusevski met assist van M. Doherty Tottenham Hotspur 0-2
27' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van P. Hojbjerg Tottenham Hotspur 0-3
46' Wissel Leeds United Wissel M. Klich voor P. Struijk Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel Rodrigo voor J. Harrison Leeds United
48' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. Sessegnon Tottenham Hotspur
52' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Klich Leeds United
53' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor S. Dallas Leeds United
54' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor J. Firpo Leeds United
63' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor A. Conte Tottenham Hotspur
77' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Rodrigo Leeds United
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Emerson Royal voor R. Sessegnon Tottenham Hotspur
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor D. Kulusevski Tottenham Hotspur
79' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor J. Firpo Leeds United
85' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 0-4
87' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Scarlett voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
89' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor B. Davies Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Leeds United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Leeds United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Formatie 3-4-2-1
Coach Antonio Conte
Voorbeschouwing Leeds United - Tottenham Hotspur

Leeds United en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 27e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leeds United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leeds United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leeds United 1
Winst Tottenham Hotspur 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 15e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 8e plaats.