Nabeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers (0-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers (0-0)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Norwich City en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Norwich City en Wolverhampton Wanderers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Norwich City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Simon Hooper niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Norwich City - Wolverhampton Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Gilmour Norwich City
31' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
35' Wissel Norwich City Wissel L. Rupp voor M. Normann Norwich City
50' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Gibson Norwich City
53' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor Trincao Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Norwich City Wissel C. Tzolis voor J. Sargent Norwich City
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Norwich City Wissel K. Dowell voor M. Rashica Norwich City
92' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel K. Hoever voor Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Norwich City - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Norwich City en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers

Norwich City en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 23 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Norwich City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 1
Winst Wolverhampton Wanderers 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 19e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 6e plaats.