Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion (0-2) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion (0-2)

Het Premier League duel tussen Watford en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-2 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door N. Maupay, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Brighton & Hove Albion vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Webster op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Brighton & Hove Albion.

Wedstrijdstatistieken Watford - Brighton & Hove Albion
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
96
139
Gevaarlijke aanvallen
43
55
Passes
316
589
Overtredingen
16
9
Buitenspel
1
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Watford - Brighton & Hove Albion 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
44' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt N. Maupay met assist van T. Lamptey Brighton & Hove Albion 0-1
46' Wissel Watford Wissel I. Sarr voor J. Kucka Watford
46' Wissel Watford Wissel I. Louza voor E. Kayembe Watford
56' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Dennis Watford
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Y. Bissouma voor D. Welbeck Brighton & Hove Albion
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mac Allister voor P. Gross Brighton & Hove Albion
65' Gele kaart Watford Gele kaart voor H. Kamara Watford
70' Wissel Watford Wissel J. Pedro voor T. Cleverley Watford
75' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor T. Lamptey Brighton & Hove Albion
82' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Webster Brighton & Hove Albion 0-2
91' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. Duffy voor A. Lallana Brighton & Hove Albion
92' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Louza Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Watford - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Watford en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Graham Potter
Wissels Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
23 Jason Steele K
24 Shane Duffy V
25 Moisés Isaac Caicedo Corozo M
20 Solomon March M
10 Alexis Mac Allister M
17 Steven Alzate M
8 Yves Bissouma M
58 Evan Ferguson A
11 Leandro Trossard A
Voorbeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion

Watford en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 25e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brighton & Hove Albion. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Brighton & Hove Albion favoriet. 3 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 1
Winst Brighton & Hove Albion 3
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 19e positie staat, terwijl we Brighton & Hove Albion terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Watford - Brighton & Hove Albion Opstelling Watford Opstelling Brighton & Hove Albion Live Watford - Brighton & Hove Albion Live Watford - Brighton & Hove Albion kijken Watford - Brighton & Hove Albion kijken Live Watford - Brighton & Hove Albion stream Watford - Brighton & Hove Albion Fox Sports Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion Uitslag Watford - Brighton & Hove Albion Statistieken Watford - Brighton & Hove Albion Premier League 2021/2022 Watford - Brighton & Hove Albion wedden Watford - Brighton & Hove Albion gokken Watford - Brighton & Hove Albion Unibet