Nabeschouwing Watford - Leicester City (1-5) || Premier League 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het zondag 15 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Leicester City (1-5)

Het Premier League duel tussen Watford en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-5 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Joao Pedro, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Leicester City kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Maddison, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette J. Vardy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Leicester City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Leicester City vergroot nadat H. Barnes de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 70e minuut nadat J. Vardy namens Leicester City de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Leicester City speler H. Barnes, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jarred Gillett bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Watford - Leicester City 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Watford Doelpunt Joao Pedro Watford 1-0
18' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison met assist van Y. Tielemans Leicester City 1-1
22' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van J. Maddison Leicester City 1-2
46' Wissel Watford Wissel H. Kamara voor D. Gosling Watford
46' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor N. Mendy Leicester City
46' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van M. Albrighton Leicester City 1-3
55' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Y. Tielemans Leicester City
57' Wissel Leicester City Wissel D. Amartey voor J. Evans Leicester City
70' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 1-4
81' Wissel Watford Wissel O. Etebo voor K. Sema Watford
81' Wissel Leicester City Wissel P. Daka voor J. Vardy Leicester City
86' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van J. Maddison Leicester City 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Leicester City
Opstellingen Watford - Leicester City
De opstellingen van Watford en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Roy Hodgson
Formatie 4-1-4-1
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Watford - Leicester City

Watford en Leicester City treffen elkaar in de 37e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Leicester City in de Premier League vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 7 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Watford. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 3
Winst Leicester City 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 19e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 10e plaats.