Nabeschouwing Athletic Club - Granada (2-2) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Athletic Club het vrijdag 26 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Granada (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Athletic Club en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Garcia, waarmee Athletic Club met 1-0 de leiding nam. Granada kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Machis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette J. Molina zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Granada de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten was het L. Maximiano die de bal in eigen doel werkte, waardoor Athletic Club op 2-2 kwam te staan. In de 99e minuut werd I. Martinez van Athletic Club met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Athletic Club met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Athletic Club - Granada 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia met assist van I. Muniain Athletic Club 1-0
25' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van J. Molina Granada 1-1
34' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina Granada 1-2
40' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Montoro Granada
45' Wissel Granada Wissel L. Abram voor G. Sanchez Granada
53' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor G. Marcelino Athletic Club
54' Wissel Granada Wissel C. Neva voor D. Machis Granada
59' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor D. Garcia Athletic Club
60' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor O. Sancet Athletic Club
62' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor O. Zarraga Athletic Club
66' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor R. Rochina Granada
76' Eigen doelpunt Athletic Club Eigen doelpunt L. Maximiano Athletic Club 2-2
77' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
78' Wissel Athletic Club Wissel A. Petxa voor M. Balenziaga Athletic Club
99' Rode kaart Athletic Club Rode kaart voor I. Martinez Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Granada
Opstellingen Athletic Club - Granada
De opstellingen van Athletic Club en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Granada

Athletic Club en Granada treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Granada in de Primera División vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Granada slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 7
Winst Granada 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 8e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 17e plaats.