Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés (1-0) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 16 december 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Atlético Madrid het zaterdag 16 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door F. Torres, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Atlético Madrid - Deportivo Alavés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Thomas Atlético Madrid
34' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
35' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Maripan Deportivo Alavés
46' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Thomas Atlético Madrid
55' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Pina Deportivo Alavés
61' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Medran voor Burgui Deportivo Alavés
67' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godin Atlético Madrid
69' Wissel Atlético Madrid Wissel F. Torres voor S. Niguez Atlético Madrid
69' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor K. Gameiro Atlético Madrid
74' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt F. Torres met assist van S. Vrsaljko Atlético Madrid 1-0
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel B. Krkic voor T. Pina Deportivo Alavés
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel C. Santos voor Ibai Deportivo Alavés
88' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alexis Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Deportivo Alavés
Opstellingen Atlético Madrid - Deportivo Alavés

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Deportivo Alavés

Atlético Madrid en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 28 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 1
Winst Deportivo Alavés 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 18e plaats.