Nabeschouwing Barcelona - Real Betis (2-0) || Primera División 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 20:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Barcelona het zondag 20 augustus 2017 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Betis (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Tosca zette FC Barcelona op een 1-0 voorsprong in de 36e minuut van de wedstrijd. FC Barcelona vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Roberto op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Real Betis 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt A. Tosca FC Barcelona 1-0
39' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt S. Roberto met assist van G. Deulofeu FC Barcelona 2-0
52' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Alba FC Barcelona
63' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor M. Nahuel Real Betis
68' Wissel Real Betis Wissel J. Garcia voor J. Narvaez Real Betis
72' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor G. Deulofeu FC Barcelona
72' Wissel Real Betis Wissel F. Guerrero voor M. Nahuel Real Betis
78' Wissel Real Betis Wissel F. Ruiz voor V. Camarasa Real Betis
82' Wissel FC Barcelona Wissel D. Suarez voor A. Paco FC Barcelona
87' Wissel FC Barcelona Wissel L. Digne voor J. Alba FC Barcelona
91' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Digne FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Real Betis
Opstellingen Barcelona - Real Betis

Voorbeschouwing Barcelona - Real Betis

Barcelona en Real Betis treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Real Betis in de Primera División vond plaats op 29 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.