Nabeschouwing Celta de Vigo - Girona (3-3) || Primera División 2017/2018

Vrijdag 29 september 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Celta de Vigo het vrijdag 29 september 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Girona (3-3)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Celta de Vigo en Girona geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Sisto, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Girona kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Portu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 14e minuut zette C. Stuani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 16 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Gomez de 2-2 maakte voor Celta de Vigo. Celta de Vigo leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 76 minuten op voorsprong na een goal van D. Wass: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Girona. In de 86e minuut was het Juanpe die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pablo Gonzales Fuertes bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Celta de Vigo - Girona 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto met assist van D. Wass Celta de Vigo 1-0
10' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van J. Mojica Girona 1-1
14' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Juanpe Girona 1-2
16' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gomez met assist van Jozabed Celta de Vigo 2-2
21' Gele kaart Girona Gele kaart voor B. Espinosa Girona
42' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gomez Celta de Vigo
44' Gele kaart Girona Gele kaart voor C. Stuani Girona
54' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
57' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Roncaglia voor A. Fontas Celta de Vigo
65' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Cabral voor H. Mallo Celta de Vigo
68' Wissel Girona Wissel O. Kayode voor C. Stuani Girona
73' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor P. Sisto Celta de Vigo
75' Wissel Girona Wissel M. Olunga voor B. Garcia Girona
76' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Wass Celta de Vigo 3-2
83' Wissel Girona Wissel D. Luiz voor A. Garcia Girona
86' Doelpunt Girona Doelpunt Juanpe Girona 3-3
90' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Alcala Girona
92' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Pons Girona
93' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor E. Mor Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Girona
Opstellingen Celta de Vigo - Girona

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Girona

Celta de Vigo en Girona treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo Gonzales Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Winst Celta de Vigo 0
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 13e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 17e plaats.