Nabeschouwing Deportivo Alavés - Eibar (1-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 25 november 2017 - 13:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 25 november 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Eibar (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Eibar is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Jordan, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut kreeg C. Santos van Deportivo Alavés voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Deportivo Alavés de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep SD Eibar via een goal van Charles in de 69e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 83e minuut werd Charles van SD Eibar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor SD Eibar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 91e was het Deportivo Alavés dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Burgui.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Eibar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo Alavés - Eibar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Deportivo Alavés Wissel C. Vigaray voor Alexis Deportivo Alavés
24' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor C. Santos Deportivo Alavés
33' Doelpunt SD Eibar Doelpunt J. Jordan SD Eibar 0-1
37' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Ely Deportivo Alavés
42' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor D. Garcia SD Eibar
45' Tweede gele kaart Deportivo Alavés Tweede gele kaart voor C. Santos Deportivo Alavés
47' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Capa SD Eibar
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor R. Sobrino Deportivo Alavés
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. El Haddadi voor T. Pina Deportivo Alavés
67' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor D. Junca SD Eibar
69' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles met assist van I. Alejo SD Eibar 0-2
71' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor C. Vigaray Deportivo Alavés
75' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
77' Wissel SD Eibar Wissel R. Pena voor I. Alejo SD Eibar
81' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor F. Pacheco Deportivo Alavés
83' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor Charles SD Eibar
86' Wissel SD Eibar Wissel I. Sarriegi voor T. Inui SD Eibar
90' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor S. Enrich SD Eibar
91' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Burgui met assist van Ibai Deportivo Alavés 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Eibar
Opstellingen Deportivo Alavés - Eibar

Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Eibar

Deportivo Alavés en Eibar treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Eibar in de Primera División vond plaats op 27 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Deportivo Alavés en Eibar eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 0
Winst Eibar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 17e plaats.