Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona (1-2) || Primera División 2017/2018

Donderdag 19 april 2018 - 19:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Deportivo Alavés het donderdag 19 april 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Girona is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door A. Garcia, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 86e minuut voor dat Girona via C. Stuani op 0-2 kwam te staan. In de 91e minuut wist Deportivo Alavés de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Pina. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Deportivo Alavés kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Girona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo Alavés - Girona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Sobrino voor Burgui Deportivo Alavés
57' Wissel Girona Wissel Portu voor A. Lozano Girona
59' Doelpunt Girona Doelpunt A. Garcia Girona 0-1
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor D. Torres Deportivo Alavés
67' Wissel Girona Wissel C. Stuani voor M. Olunga Girona
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor M. Aguirregabiria Deportivo Alavés
79' Wissel Girona Wissel P. Pons voor A. Garcia Girona
80' Gele kaart Girona Gele kaart voor Bono Girona
83' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Ely Deportivo Alavés
86' Penalty Girona Penalty C. Stuani Girona 0-2
89' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Maffeo Girona
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
91' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt T. Pina Deportivo Alavés 1-2
92' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Guidetti Deportivo Alavés
93' Gele kaart Girona Gele kaart voor D. Timor Girona
94' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Girona
Opstellingen Deportivo Alavés - Girona

Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Girona

Deportivo Alavés en Girona treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Girona in de Primera División vond plaats op 4 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Girona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 15e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 9e plaats.