Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Girona (1-2) || Primera División 2017/2018

Maandag 23 oktober 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Deportivo La Coruña het maandag 23 oktober 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Girona (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Girona is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. Aday maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Girona vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van L. Perez in de 51e minuut zorgde er even later voor dat Deportivo La Coruña weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 71e minuut zette Portu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Girona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo La Coruña - Girona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor R. Albentosa Deportivo La Coruña
25' Penalty Girona Penalty Aday Girona 0-1
27' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Pons Girona
50' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Ramalho Girona
51' Penalty Deportivo La Coruña Penalty L. Perez Deportivo La Coruña 1-1
59' Wissel Girona Wissel D. Luiz voor B. Garcia Girona
59' Wissel Girona Wissel A. Granell voor P. Pons Girona
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Adrian voor F. Valverde Deportivo La Coruña
66' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
69' Gele kaart Girona Gele kaart voor Aday Girona
71' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van O. Kayode Girona 1-2
72' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Andone voor E. Colak Deportivo La Coruña
76' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
77' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Z. Bakkali voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
79' Wissel Girona Wissel J. Mojica voor Aday Girona
80' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Mojica Girona
83' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Guilherme Deportivo La Coruña
90' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Garcia Girona
95' Gele kaart Girona Gele kaart voor B. Espinosa Girona
96' Gele kaart Girona Gele kaart voor D. Luiz Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Girona
Opstellingen Deportivo La Coruña - Girona

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Girona

Deportivo La Coruña en Girona treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018.

Het is voor het eerst dat Deportivo La Coruña en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Winst Deportivo La Coruña 0
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo La Coruña op een 15e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 17e plaats.