Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas (1-1) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 17 maart 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Deportivo La Coruña het zaterdag 17 maart 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas (1-1)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Las Palmas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Las Palmas kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Halilovic. Deportivo La Coruña kwam na 22 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Albentosa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Deportivo La Coruña - Las Palmas 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Las Palmas Doelpunt A. Halilovic Las Palmas 0-1
20' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor F. C. Momo Las Palmas
22' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt R. Albentosa met assist van L. Perez Deportivo La Coruña 1-1
27' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Navarro Deportivo La Coruña
47' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor S. Muntari Deportivo La Coruña
53' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Castellano Las Palmas
58' Wissel Las Palmas Wissel D. Simon voor Michel Las Palmas
64' Wissel Las Palmas Wissel E. Exposito voor J. Calleri Las Palmas
65' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor D. Simon Las Palmas
70' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Z. Bakkali voor E. Colak Deportivo La Coruña
75' Wissel Deportivo La Coruña Wissel C. Borges voor S. Muntari Deportivo La Coruña
77' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor V. Gomez Las Palmas
84' Wissel Deportivo La Coruña Wissel C. Gil voor L. Perez Deportivo La Coruña
84' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Guilherme Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Las Palmas
Opstellingen Deportivo La Coruña - Las Palmas

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Las Palmas

Deportivo La Coruña en Las Palmas treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 30 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Las Palmas slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo La Coruña 3
Winst Las Palmas 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo La Coruña op een 19e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 18e plaats.