Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Madrid (0-3) || Primera División 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 22:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Deportivo La Coruña het zondag 20 augustus 2017 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Real Madrid (0-3)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Bale, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Casemiro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee T. Kroos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Deportivo La Coruña kreeg een penalty toegewezen in de 89e minuut, die werd genomen door F. Andone. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan. In de 92e minuut moest Real Madrid verder met een man minder, nadat S. Ramos een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez, waardoor Real Madrid dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo La Coruña - Real Madrid 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van K. Benzema Real Madrid 0-1
24' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Z. Bakkali Deportivo La Coruña
27' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro met assist van Marcelo Real Madrid 0-2
53' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Schar Deportivo La Coruña
53' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
54' Wissel Deportivo La Coruña Wissel B. Gama voor Z. Bakkali Deportivo La Coruña
57' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modric Real Madrid
60' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
62' Doelpunt Real Madrid Doelpunt T. Kroos met assist van G. Bale Real Madrid 0-3
65' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Adrian voor C. Borges Deportivo La Coruña
66' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Isco Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel M. Llorente voor Casemiro Real Madrid
79' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Borja voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
80' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor G. Bale Real Madrid
84' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor P. Mosquera Deportivo La Coruña
87' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Andone Deportivo La Coruña
89' Penalty gemist Deportivo La Coruña Penalty gemist F. Andone Deportivo La Coruña
92' Tweede gele kaart Real Madrid Tweede gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Real Madrid
Opstellingen Deportivo La Coruña - Real Madrid

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Real Madrid

Deportivo La Coruña en Real Madrid treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 26 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 15 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.