Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla (0-0) || Primera División 2017/2018

Dinsdag 17 april 2018 - 19:30 uur



In de Primera División 2017/2018 neemt Deportivo La Coruña het dinsdag 17 april 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla (0-0)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sevilla, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Medié Jiménez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Sevilla
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
22
24
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
80
80
Gevaarlijke aanvallen
67
60
Passes
326
580
Overtredingen
8
8
Buitenspel
6
2
Corners
7
9
Wissels
3
3
LIVE Deportivo La Coruña - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
36' Wissel Deportivo La Coruña Wissel E. Colak voor M. Krohn-Dehli Deportivo La Coruña
57' Wissel Sevilla Wissel P. Sarabia voor J. Correa Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Nolito voor C. Fernandez Sevilla
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Layun Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor S. Ramirez Sevilla
80' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Z. Bakkali voor Guilherme Deportivo La Coruña
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Valverde voor P. Mosquera Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Sevilla
Opstellingen Deportivo La Coruña - Sevilla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla

Deportivo La Coruña en Sevilla treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Sevilla in de Primera División vond plaats op 2 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 11 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo La Coruña 4
Winst Sevilla 11
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo La Coruña op een 18e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Deportivo La Coruña - Sevilla Opstelling Deportivo La Coruña Opstelling Sevilla Live Deportivo La Coruña - Sevilla Live Deportivo La Coruña - Sevilla kijken Deportivo La Coruña - Sevilla kijken Live Deportivo La Coruña - Sevilla stream Deportivo La Coruña - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Sevilla Uitslag Deportivo La Coruña - Sevilla Statistieken Deportivo La Coruña - Sevilla Primera División 2017/2018 Deportivo La Coruña - Sevilla wedden Deportivo La Coruña - Sevilla gokken Deportivo La Coruña - Sevilla Unibet