Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (0-4) || Primera División 2017/2018

Zondag 24 september 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Eibar het zondag 24 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (0-4)

Het Primera División duel tussen Eibar en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 0-4 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door G. Cabral, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Gomez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee P. Hernandez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Celta de Vigo in de 72e minuut, nadat D. Wass de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Celta de Vigo.

LIVE Eibar - Celta de Vigo 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
17' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt G. Cabral met assist van P. Sisto Celta de Vigo 0-1
18' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Cabral Celta de Vigo
23' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Gomez met assist van P. Sisto Celta de Vigo 0-2
28' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor D. Garcia SD Eibar
37' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor T. Inui SD Eibar
39' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Hernandez met assist van P. Sisto Celta de Vigo 0-3
46' Wissel SD Eibar Wissel D. Junca voor Cote SD Eibar
63' Wissel SD Eibar Wissel J. Jordan voor Charles SD Eibar
64' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Fontas voor G. Cabral Celta de Vigo
72' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Wass met assist van H. Mallo Celta de Vigo 0-4
74' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor P. Hernandez Celta de Vigo
76' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor M. Gomez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Celta de Vigo
Opstellingen Eibar - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Eibar - Celta de Vigo

Eibar en Celta de Vigo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Eibar 3
Winst Celta de Vigo 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 14e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 17e plaats.