Nabeschouwing Eibar - Málaga (1-1) || Primera División 2017/2018

Maandag 22 januari 2018 - 21:00 uur



In de Primera División 2017/2018 neemt Eibar het maandag 22 januari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Málaga (1-1)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Eibar en Málaga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Y. En Nesiry, waarmee Málaga met 0-1 de leiding nam. SD Eibar kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Kike, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 92e minuut kreeg Z. Kuzmanovic van Málaga voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Málaga de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Málaga
Goals
1
1
Balbezit
70%
30%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
134
82
Gevaarlijke aanvallen
90
44
Passes
502
223
Overtredingen
11
11
Buitenspel
2
7
Corners
8
3
Wissels
4
3
LIVE Eibar - Málaga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Málaga Doelpunt Y. En Nesiry Málaga 0-1
44' Gele kaart Málaga Gele kaart voor F. Ricca Málaga
51' Wissel SD Eibar Wissel I. Ramis voor P. Oliveira SD Eibar
56' Wissel SD Eibar Wissel F. Orellana voor I. Alejo SD Eibar
60' Wissel Málaga Wissel B. Baston voor Y. En Nesiry Málaga
72' Wissel SD Eibar Wissel Bebe voor T. Inui SD Eibar
76' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van Bebe SD Eibar 1-1
80' Wissel Málaga Wissel A. Mula voor C. Castro Málaga
84' Wissel Málaga Wissel Z. Kuzmanovic voor Recio Málaga
89' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
91' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Z. Kuzmanovic Málaga
92' Tweede gele kaart Málaga Tweede gele kaart voor Z. Kuzmanovic Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Málaga
Opstellingen Eibar - Málaga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eibar - Málaga

Eibar en Málaga treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Málaga in de Primera División vond plaats op 21 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Eibar als Málaga wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 3
Winst Málaga 3
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 10e positie staat, terwijl we Málaga terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Eibar - Málaga Opstelling Eibar Opstelling Málaga Live Eibar - Málaga Live Eibar - Málaga kijken Eibar - Málaga kijken Live Eibar - Málaga stream Eibar - Málaga Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Málaga Uitslag Eibar - Málaga Statistieken Eibar - Málaga Primera División 2017/2018 Eibar - Málaga wedden Eibar - Málaga gokken Eibar - Málaga Unibet