Nabeschouwing Eibar - Sevilla (5-1) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 3 februari 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Eibar het zaterdag 3 februari 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Sevilla (5-1)

Het Primera División duel tussen Eibar en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 5-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SD Eibar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Kike. SD Eibar vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Orellana op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sevilla vervolgens op 2-1. Het was P. Sarabia die vanaf 11 meter wist te scoren in de 21e minuut.

Na 32 minuten werd de voorsprong voor SD Eibar vergroot nadat I. Ramis de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 61e minuut nadat F. Orellana namens SD Eibar de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van SD Eibar speler A. Arbilla, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Jesús Trujillo Suárez en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Eibar.

LIVE Eibar - Sevilla 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van A. Arbilla SD Eibar 1-0
17' Doelpunt SD Eibar Doelpunt F. Orellana met assist van Cote SD Eibar 2-0
21' Penalty Sevilla Penalty P. Sarabia Sevilla 2-1
32' Doelpunt SD Eibar Doelpunt I. Ramis met assist van Cote SD Eibar 3-1
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Pareja Sevilla
47' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor R. Mesa Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel E. Banega voor R. Mesa Sevilla
61' Doelpunt SD Eibar Doelpunt F. Orellana SD Eibar 4-1
66' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor S. Ramirez Sevilla
67' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
75' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor P. Sarabia Sevilla
75' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Charles SD Eibar
81' Wissel SD Eibar Wissel J. Jordan voor P. Diop SD Eibar
83' Doelpunt SD Eibar Doelpunt A. Arbilla SD Eibar 5-1
88' Wissel SD Eibar Wissel A. Capa voor F. Orellana SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Sevilla
Opstellingen Eibar - Sevilla

Voorbeschouwing Eibar - Sevilla

Eibar en Sevilla treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Sevilla in de Primera División vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 4 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 0
Winst Sevilla 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 8e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 6e plaats.