Nabeschouwing Getafe - Las Palmas (2-0) || Primera División 2017/2018

Woensdag 20 december 2017 - 19:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Getafe het woensdag 20 december 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Las Palmas (2-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Cala, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Getafe vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Diedhiou op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Getafe.

LIVE Getafe - Las Palmas 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Getafe Doelpunt Cala met assist van D. Suarez Getafe 1-0
15' Doelpunt Getafe Doelpunt A. Diedhiou met assist van V. Antunes Getafe 2-0
21' Wissel Las Palmas Wissel D. Simon voor Michel Las Palmas
21' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
56' Gele kaart Getafe Gele kaart voor V. Antunes Getafe
60' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cala Getafe
61' Wissel Getafe Wissel G. Shibasaki voor J. Molina Getafe
68' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor D. Simon Las Palmas
71' Wissel Las Palmas Wissel H. Toledo voor O. Tannane Las Palmas
78' Wissel Getafe Wissel M. Lacen voor A. Diedhiou Getafe
87' Wissel Las Palmas Wissel F. C. Momo voor J. Castellano Las Palmas
92' Wissel Getafe Wissel J. Montero voor F. Portillo Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Las Palmas
Opstellingen Getafe - Las Palmas

Voorbeschouwing Getafe - Las Palmas

Getafe en Las Palmas treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 1 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Las Palmas wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Getafe 1
Winst Las Palmas 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 11e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 20e plaats.