Nabeschouwing Getafe - Valencia (1-0) || Primera División 2017/2018

Zondag 3 december 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Getafe het zondag 3 december 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Valencia (1-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Valencia is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Arambarri van Getafe. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 25e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 66 minuten was het M. Bergara die Getafe op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Getafe uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Getafe - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Molinero Getafe
21' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
23' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
25' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor M. Arambarri Getafe
46' Wissel Valencia Wissel G. Nacho voor G. Kondogbia Valencia
52' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
63' Wissel Valencia Wissel S. Mina voor A. Pereira Valencia
66' Doelpunt Getafe Doelpunt M. Bergara Getafe 1-0
69' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Parejo Valencia
71' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Diedhiou Getafe
72' Wissel Getafe Wissel F. Fajr voor A. Diedhiou Getafe
73' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Angel Getafe
79' Wissel Getafe Wissel M. Olivera voor Angel Getafe
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Montoya Valencia
88' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Molina Getafe
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Mina Valencia
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
93' Wissel Getafe Wissel M. Lacen voor J. Molina Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Valencia
Opstellingen Getafe - Valencia

Voorbeschouwing Getafe - Valencia

Getafe en Valencia treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Valencia in de Primera División vond plaats op 24 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 13 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Getafe. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 5
Winst Valencia 13
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 12e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 2e plaats.