Nabeschouwing Girona - Barcelona (0-3) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 23 september 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Girona het zaterdag 23 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Barcelona (0-3)

Het Primera División duel tussen Girona en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Aday zette FC Barcelona op een 0-1 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Iraizoz zorgde ervoor dat FC Barcelona op 0-2 kwam te staan in de 48e minuut. In de 69e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Suarez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez, waardoor Barcelona dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Girona - Barcelona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt Aday FC Barcelona 0-1
23' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Maffeo Girona
41' Gele kaart Girona Gele kaart voor Aday Girona
48' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt G. Iraizoz FC Barcelona 0-2
60' Wissel Girona Wissel O. Kayode voor M. Olunga Girona
67' Wissel FC Barcelona Wissel S. Busquets voor Paulinho FC Barcelona
69' Wissel Girona Wissel J. Mojica voor Aday Girona
69' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez FC Barcelona 0-3
78' Wissel Girona Wissel M. Moreno voor P. Maffeo Girona
80' Wissel FC Barcelona Wissel D. Suarez voor A. Iniesta FC Barcelona
81' Wissel FC Barcelona Wissel A. Gomes voor A. Vidal FC Barcelona
83' Gele kaart Girona Gele kaart voor O. Kayode Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Barcelona
Opstellingen Girona - Barcelona

Voorbeschouwing Girona - Barcelona

Girona en Barcelona treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Winst Girona 0
Winst Barcelona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 15e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.