Nabeschouwing Girona - Deportivo La Coruña (2-0) || Primera División 2017/2018

Vrijdag 9 maart 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Girona het vrijdag 9 maart 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Deportivo La Coruña (2-0)

Het Primera División duel tussen Girona en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-0 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door C. Stuani, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. Girona vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Juanpe op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Girona.

LIVE Girona - Deportivo La Coruña 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani Girona 1-0
45' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor S. Muntari Deportivo La Coruña
57' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Navarro Deportivo La Coruña
57' Doelpunt Girona Doelpunt Juanpe met assist van A. Granell Girona 2-0
66' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Z. Bakkali voor S. Muntari Deportivo La Coruña
67' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Pons Girona
72' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Juanfran voor E. Boveda Deportivo La Coruña
72' Wissel Girona Wissel A. Garcia voor B. Garcia Girona
77' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor R. Albentosa Deportivo La Coruña
80' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor P. Mosquera Deportivo La Coruña
82' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor Portu Girona
85' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Borja voor R. Albentosa Deportivo La Coruña
88' Wissel Girona Wissel D. Luiz voor C. Stuani Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Deportivo La Coruña
Opstellingen Girona - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Girona - Deportivo La Coruña

Girona en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 23 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Girona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Girona 1
Winst Deportivo La Coruña 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 7e positie staat, terwijl we Deportivo La Coruña terugvinden op de 19e plaats.