Nabeschouwing Girona - Las Palmas (6-0) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 13 januari 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Girona het zaterdag 13 januari 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Las Palmas (6-0)

Het Primera División duel tussen Girona en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 6-0 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. C. Stuani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Girona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Girona vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Olunga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Girona, waarmee B. Garcia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Girona geen gas terug, waardoor in de 70e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Olunga. De 5-0 voor Girona volgde even later in de 74e minuut nadat Portu namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Girona speler M. Olunga, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mario Melero López en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Girona, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Girona - Las Palmas 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Castellano Las Palmas
25' Penalty Girona Penalty C. Stuani Girona 1-0
46' Wissel Girona Wissel M. Olunga voor C. Stuani Girona
52' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
53' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Viera Las Palmas
53' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor G. Penalba Las Palmas
54' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Pons Girona
54' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Calleri Las Palmas
57' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor D. Garcia Las Palmas
57' Doelpunt Girona Doelpunt M. Olunga met assist van J. Mojica Girona 2-0
64' Doelpunt Girona Doelpunt B. Garcia met assist van P. Pons Girona 3-0
64' Wissel Las Palmas Wissel A. Halilovic voor J. Castellano Las Palmas
70' Doelpunt Girona Doelpunt M. Olunga Girona 4-0
74' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van M. Olunga Girona 5-0
78' Wissel Girona Wissel D. Luiz voor Portu Girona
78' Wissel Girona Wissel A. Garcia voor P. Pons Girona
79' Doelpunt Girona Doelpunt M. Olunga Girona 6-0
87' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor F. C. Momo Las Palmas
87' Wissel Las Palmas Wissel V. Gomez voor J. Samperio Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Las Palmas
Opstellingen Girona - Las Palmas

Voorbeschouwing Girona - Las Palmas

Girona en Las Palmas treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Las Palmas elkaar treffen in de Primera División.

Winst Girona 0
Winst Las Palmas 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 13e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 20e plaats.