Nabeschouwing Girona - Leganés (3-0) || Primera División 2017/2018

Vrijdag 16 februari 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Girona het vrijdag 16 februari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Leganés (3-0)

Het Primera División duel tussen Girona en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 3-0 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. C. Stuani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Girona vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Girona vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Portu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Juanpe van Girona die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz, waardoor Girona dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Girona - Leganés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Mantovani Leganés
23' Penalty Girona Penalty C. Stuani Girona 1-0
31' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
36' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van A. Granell Girona 2-0
46' Wissel Leganés Wissel J. Naranjo voor J. Eraso Leganés
49' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Garcia Girona
67' Gele kaart Leganés Gele kaart voor G. Gumbau Leganés
69' Wissel Leganés Wissel Guerrero voor C. Beauvue Leganés
71' Gele kaart Girona Gele kaart voor B. Garcia Girona
74' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor C. Stuani Girona
77' Gele kaart Leganés Gele kaart voor N. Amrabat Leganés
80' Wissel Girona Wissel P. Maffeo voor Aday Girona
84' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Zaldua Leganés
84' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
85' Doelpunt Girona Doelpunt Juanpe met assist van A. Granell Girona 3-0
85' Wissel Girona Wissel E. Amagat voor B. Garcia Girona
86' Wissel Leganés Wissel J. Sierra voor R. Perez Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Leganés
Opstellingen Girona - Leganés

Voorbeschouwing Girona - Leganés

Girona en Leganés treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Leganés in de Primera División vond plaats op 20 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Girona 0
Winst Leganés 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 10e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 12e plaats.