Nabeschouwing Girona - Real Betis (0-1) || Primera División 2017/2018

Vrijdag 13 april 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Girona het vrijdag 13 april 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Real Betis (0-1)

Het Primera División duel tussen Girona en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Loren, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Girona dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Real Betis.

LIVE Girona - Real Betis 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Ramalho Girona
14' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Maffeo Girona
36' Doelpunt Real Betis Doelpunt Loren met assist van Joaquin Real Betis 0-1
42' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor M. Bartra Real Betis
46' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor P. Maffeo Girona
48' Wissel Girona Wissel Aday voor B. Garcia Girona
48' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
49' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
58' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Loren Real Betis
63' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor S. Leon Real Betis
75' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor Loren Real Betis
80' Gele kaart Girona Gele kaart voor Muniesa M. Girona
83' Wissel Real Betis Wissel J. Campbell voor Joaquin Real Betis
86' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
88' Wissel Girona Wissel K. Soni voor J. Mojica Girona
90' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Garcia Real Betis
93' Gele kaart Girona Gele kaart voor Portu Girona
94' Gele kaart Girona Gele kaart voor Aday Girona
95' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Real Betis
Opstellingen Girona - Real Betis

Voorbeschouwing Girona - Real Betis

Girona en Real Betis treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Real Betis in de Primera División vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Girona 0
Winst Real Betis 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 8e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 5e plaats.