Nabeschouwing Girona - Real Sociedad (1-1) || Primera División 2017/2018

Vrijdag 17 november 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Girona het vrijdag 17 november 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Real Sociedad (1-1)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Girona en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Willian Jose, waarmee Real Sociedad met 0-1 de leiding nam. Girona kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Stuani, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Girona - Real Sociedad 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian Jose met assist van M. Oyarzabal Real Sociedad 0-1
37' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor D. Llorente Real Sociedad
40' Gele kaart Girona Gele kaart voor P. Maffeo Girona
43' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Mojica Girona
45' Gele kaart Girona Gele kaart voor B. Espinosa Girona
47' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Januzaj Real Sociedad
64' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Portu Girona 1-1
65' Wissel Real Sociedad Wissel E. I. Zubeldia voor D. Zurutuza Real Sociedad
80' Wissel Girona Wissel Aday voor J. Mojica Girona
81' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor A. Januzaj Real Sociedad
89' Wissel Real Sociedad Wissel S. Canales voor M. Oyarzabal Real Sociedad
91' Gele kaart Girona Gele kaart voor Portu Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Real Sociedad
Opstellingen Girona - Real Sociedad

Voorbeschouwing Girona - Real Sociedad

Girona en Real Sociedad treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Real Sociedad elkaar treffen in de Primera División.

Winst Girona 0
Winst Real Sociedad 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 10e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 7e plaats.