Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña (1-3) || Primera División 2017/2018

Maandag 30 oktober 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Las Palmas het maandag 30 oktober 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña (1-3)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-3 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Remy, waarmee Las Palmas met 1-0 de leiding nam. Deportivo La Coruña kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Borges, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette C. Borges zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deportivo La Coruña de leiding in de wedstrijd nam.

L. Perez zette Deportivo La Coruña even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Deportivo La Coruña.

LIVE Las Palmas - Deportivo La Coruña 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Las Palmas Doelpunt L. Remy met assist van J. Viera Las Palmas 1-0
14' Wissel Las Palmas Wissel T. Placeres voor J. Viera Las Palmas
36' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt C. Borges met assist van F. Cartabia Deportivo La Coruña 1-1
47' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Michel Las Palmas
54' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt C. Borges met assist van L. Perez Deportivo La Coruña 1-2
61' Wissel Deportivo La Coruña Wissel P. Mosquera voor F. Valverde Deportivo La Coruña
69' Penalty Deportivo La Coruña Penalty L. Perez Deportivo La Coruña 1-3
73' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Navarro voor Z. Bakkali Deportivo La Coruña
74' Wissel Las Palmas Wissel A. Aquilani voor S. Samper Las Palmas
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel E. Exposito voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
94' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Juanfran Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Deportivo La Coruña
Opstellingen Las Palmas - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Las Palmas - Deportivo La Coruña

Las Palmas en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 20 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 2 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Las Palmas. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 1
Winst Deportivo La Coruña 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 18e positie staat, terwijl we Deportivo La Coruña terugvinden op de 16e plaats.