Nabeschouwing Las Palmas - Espanyol (2-2) || Primera División 2017/2018

Zondag 17 december 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Las Palmas het zondag 17 december 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Espanyol (2-2)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Las Palmas en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door G. Moreno, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Espanyol vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Moreno op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Las Palmas de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Remy.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Las Palmas nadat J. Calleri in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. Las Palmas kreeg een penalty toegewezen in de 94e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond J. Viera die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Las Palmas - Espanyol 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Espanyol Doelpunt G. Moreno met assist van L. Baptistao Espanyol 0-1
20' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor M. Lemos Las Palmas
34' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Moreno Espanyol
37' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor V. Sanchez Espanyol
39' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Tana Las Palmas
41' Doelpunt Espanyol Doelpunt G. Moreno met assist van S. Garcia Espanyol 0-2
58' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Castellano Las Palmas
62' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor L. Baptistao Espanyol
69' Wissel Las Palmas Wissel O. Tannane voor Tana Las Palmas
70' Wissel Espanyol Wissel M. Roca voor S. Garcia Espanyol
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor E. Granero Espanyol
79' Wissel Espanyol Wissel J. M. Jurado voor E. Granero Espanyol
80' Wissel Las Palmas Wissel H. Toledo voor V. Gomez Las Palmas
80' Doelpunt Las Palmas Doelpunt L. Remy met assist van H. Toledo Las Palmas 1-2
89' Doelpunt Las Palmas Doelpunt J. Calleri met assist van Michel Las Palmas 2-2
94' Penalty gemist Las Palmas Penalty gemist J. Viera Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Espanyol
Opstellingen Las Palmas - Espanyol

Voorbeschouwing Las Palmas - Espanyol

Las Palmas en Espanyol treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Espanyol in de Primera División vond plaats op 10 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 2 keer wist de ploeg van Las Palmas te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Las Palmas. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 1
Winst Espanyol 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 20e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 16e plaats.