Nabeschouwing Las Palmas - Málaga (1-0) || Primera División 2017/2018

Maandag 5 februari 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Las Palmas het maandag 5 februari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Málaga (1-0)

Het Primera División duel tussen Las Palmas en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-0 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door A. Halilovic, waarmee Las Palmas met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Las Palmas de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Las Palmas - Málaga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Málaga Gele kaart voor I. Miquel Málaga
35' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor G. Penalba Las Palmas
40' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
62' Wissel Las Palmas Wissel A. Halilovic voor G. Nacho Las Palmas
70' Wissel Málaga Wissel Bueno voor Recio Málaga
72' Wissel Las Palmas Wissel Tana voor H. Toledo Las Palmas
76' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Keko Málaga
78' Wissel Málaga Wissel I. Success voor Samuel Málaga
86' Wissel Las Palmas Wissel D. Castellano voor Michel Las Palmas
86' Wissel Málaga Wissel Juanpi voor Keko Málaga
90' Doelpunt Las Palmas Doelpunt A. Halilovic Las Palmas 1-0
94' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Tana Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Málaga
Opstellingen Las Palmas - Málaga

Voorbeschouwing Las Palmas - Málaga

Las Palmas en Málaga treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Málaga in de Primera División vond plaats op 11 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Las Palmas als Málaga wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Las Palmas 2
Winst Málaga 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Las Palmas op een 19e positie staat, terwijl we Málaga terugvinden op de 20e plaats.