Nabeschouwing Levante - Deportivo La Coruña (2-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 26 augustus 2017 - 20:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Levante het zaterdag 26 augustus 2017 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Deportivo La Coruña (2-2)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Levante en Deportivo La Coruña geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deportivo La Coruña kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Cartabia. Deportivo La Coruña vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sidnei op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Levante de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Bardhi.

In de 76e minuut moest Levante verder met een man minder, nadat J. Morales een tweede gele kaart kreeg. In de 83e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Levante speler Ivi.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Levante - Deportivo La Coruña 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Cartabia met assist van F. Andone Deportivo La Coruña 0-1
11' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Luisinho Deportivo La Coruña
31' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Sidnei met assist van E. Colak Deportivo La Coruña 0-2
35' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 1-2
54' Wissel Deportivo La Coruña Wissel C. Borges voor E. Colak Deportivo La Coruña
56' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Cartabia Deportivo La Coruña
61' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Adrian voor Z. Bakkali Deportivo La Coruña
65' Wissel Levante Wissel Ivi voor I. Lopez Levante
68' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Morales Levante
68' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor A. Alegria Levante
74' Wissel Deportivo La Coruña Wissel B. Gama voor F. Andone Deportivo La Coruña
76' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor J. Morales Levante
83' Penalty Levante Penalty Ivi Levante 2-2
86' Wissel Levante Wissel C. Doukoure voor E. Bardhi Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Deportivo La Coruña
Opstellingen Levante - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Levante - Deportivo La Coruña

Levante en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 19 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 6 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Levante. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 3
Winst Deportivo La Coruña 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 6e positie staat, terwijl we Deportivo La Coruña terugvinden op de 19e plaats.