Nabeschouwing Levante - Espanyol (1-1) || Primera División 2017/2018

Zondag 4 maart 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Levante het zondag 4 maart 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Espanyol (1-1)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Levante en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. J. Morales maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Levante vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Espanyol het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk L. Baptistao die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Levante - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Moreno Espanyol
30' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor S. Darder Espanyol
44' Wissel Espanyol Wissel P. Lopez voor D. Lopez Espanyol
46' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor A. Sadiku Levante
54' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Navarro Espanyol
55' Penalty Levante Penalty J. Morales Levante 1-0
58' Wissel Levante Wissel Coke voor P. Lopez Levante
66' Wissel Espanyol Wissel O. Melendo voor P. Piatti Espanyol
76' Wissel Espanyol Wissel J. M. Jurado voor S. Darder Espanyol
81' Wissel Levante Wissel J. Campana voor C. Doukoure Levante
91' Doelpunt Espanyol Doelpunt L. Baptistao met assist van J. M. Jurado Espanyol 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Espanyol
Opstellingen Levante - Espanyol

Voorbeschouwing Levante - Espanyol

Levante en Espanyol treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Espanyol in de Primera División vond plaats op 13 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Levante 6
Winst Espanyol 4
Gelijkspel 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 17e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 14e plaats.