Nabeschouwing Levante - Málaga (1-0) || Primera División 2017/2018

Donderdag 19 april 2018 - 21:30 uur



In de Primera División 2017/2018 neemt Levante het donderdag 19 april 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Málaga (1-0)

Het Primera División duel tussen Levante en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door E. Boateng, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Levante de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Levante - Málaga
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
88
66
Gevaarlijke aanvallen
53
44
Passes
480
464
Overtredingen
9
17
Buitenspel
1
1
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Levante - Málaga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Lerma Levante
46' Wissel Levante Wissel S. Postigo voor E. Cabaco Levante
69' Wissel Málaga Wissel M. Iturra voor M. Lacen Málaga
69' Wissel Levante Wissel Jason voor Ivi Levante
77' Wissel Málaga Wissel Bueno voor C. Castro Málaga
83' Wissel Levante Wissel S. Lukic voor J. Campana Levante
83' Wissel Málaga Wissel B. Baston voor B. Ideye Málaga
92' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Adrian Málaga
93' Doelpunt Levante Doelpunt E. Boateng met assist van S. Lukic Levante 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Málaga
Opstellingen Levante - Málaga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Levante - Málaga

Levante en Málaga treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Málaga in de Primera División vond plaats op 1 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Málaga favoriet. 7 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Levante. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Levante 4
Winst Málaga 7
Gelijkspel 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 17e positie staat, terwijl we Málaga terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Levante - Málaga Opstelling Levante Opstelling Málaga Live Levante - Málaga Live Levante - Málaga kijken Levante - Málaga kijken Live Levante - Málaga stream Levante - Málaga Fox Sports Nabeschouwing Levante - Málaga Uitslag Levante - Málaga Statistieken Levante - Málaga Primera División 2017/2018 Levante - Málaga wedden Levante - Málaga gokken Levante - Málaga Unibet